Esports
Foto: Eliott Mounoud
15 de maig del 2019
El futbol platja europeu es posa en marxa després del classificatori disputat a Salou
Eliott Mounoud jugarà la Coppa d’Itàlia i el Calcio amb el Terràcinad després de guanyar la Beach Soccer USA Cup amb la Lazio
Molts països d’Europa donen el tret de sortida a les competicions de lliga de Futbol Platja després que les seleccions nacionals hagin posat punt final a la seva participació en el torneig classificatori per als Jocs Mundials de la Sorra. Espanya ha estat un dels equips que ha aconseguit el bitllet per viatjar a San Diego el pròxim mes d’octubre gràcies a una preparació prèvia que ha servit “per compenetrar l’equip i l’estil de joc que volíem practicar”, com ha explicat Llorenç Gómez als micròfons de Baix Gaià Esports.

El millor jugador del torneig inicia la temporada europea a la lliga russa, on tornarà a defensar els colors del Lokomotiv de Moscú. La seva darrera experiència amb l’equip de la capital roja va ser en el Mundialet de Clubs que va tenir lloc del 27 de febrer al 3 de març.

Dos jugadors que també van disputar la competició mundial van ser Eduard Suárez i Adrián Frutos, que aquest cap de setmana debuten en la Lliga Espanyola amb el Levante UD. L’equip valencià afronta la segona etapa del campionat, després que la primera es disputés incomprensiblement els mateixos dies que el classificatori pels Jocs Mundials de la Sorra. La cita tindrà lloc a Salou, que substitueix a Roses com a seu de la quarta, la cinquena i la sisena jornada.

Una vegada acabi la segona etapa, Suárez posarà rumb a Itàlia, on es troba a hores d’ara, per encarar l’inici de la Coppa italiana amb el Nàpols. Allà es trobarà amb un altre torrenc que també va participar en el Mundialet, Eliott Mounoud, que defensarà la porteria del Terràcina.

Abans de posar rumb al municipi de la costa de la Latina, Mounoud ha conquerit la Beach Soccer USA Cup que ha tingut lloc a la platja d’Oceanside (Califòrnia) amb un altre equip italià, la Lazio. El torrenc ha estat una peça clau en el conjunt de la capital i ha rebut el premi al millor porter de la competició.
Llorenç Gómez, jugador de Futbol Platja
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla