15 de maig del 2019
El Cadet de la Pobla acaba la lliga amb un empat contra el Caldes (6-6)
Els poblencs acaben vuitens i ja pensen exclusivament amb la semifinal de la Copa Catalunya contra el Barça Lassa
L’aventura de l’equip d’Ivan Torrent a la Divisió d’Honor de la categoria Cadet ha arribat al seu final amb l’últim partit contra el CN Caldes, que ha finalitzat amb un espectacular 6 a 6 que ha fet gaudir els espectadors que s’han donat cita al Pavelló de la Pobla de Montornès.

Els poblencs van posar-se per davant amb un gol en pròpia porteria de Pablo Bayon, però els visitants empatarien abans del descans per mitjà d’Andreu Ferré. A la represa, Eloi Rovira va marcar una dobleta per situar el 3 a 1 en el marcador. El Caldes reaccionaria ràpidament per marcar quatre gols en set minuts.

Guillem Panadès i Eloi Rovira farien reaccionar l’equip del Baix Gaià amb dos gols que feien pujar el 5 a 5 a l’electrònic. En la recta final, Manel Segura i David Lozano marcarien un gol per cada bàndol per establir el 6 a 6 definitiu.

Amb aquest resultat, la Pobla de Montornès finalitza la lliga en la vuitena posició i un total de 36 punts, els mateixos que el Manresa, que ha quedat per davant gràcies a la diferència de gols entre ambdós equips. El Barça Lassa ha estat el campió per davant de Les Corts i el 5 Martorell Sala. Per sota, l’Hospitalet Bellsport no ha pogut mantenir la categoria i la temporada vinent jugarà a Primera juntament amb l’Escola Pia Sabadell i l’Alcoletge.

Un fet a destacar i que explica la gran temporada del conjunt poblenc en la màxima categoria és que tres dels seus jugadors han acabat dins del TOP-10 de golejadors. Eloi Rovira ha estat el millor artiller de la temporada amb 40 gols, mentre que David Lozano i Joel Giralt han acabat tercer i novè amb 34 i 25 gols, respectivament.

La Pobla se centra ara en la semifinal de la Copa Catalunya que l’enfronta al Barça Lassa aquest diumenge a les 12 del migdia. Els poblencs pretenen aprofitar la força del Pavelló de la Pobla de Montornès per aconseguir la gesta i accedir a la gran final contra el guanyador de l’altre semifinal entre el Futsal Aliança Mataró i Les Corts.