Esports
Foto: CEVOL Torredembarra
30 de maig del 2019
El CEVOL Femení ascendeix a Tercera Divisió en una temporada per emmarcar
Les torrenques han sortit guanyadores del mà a mà amb el Vòlei Els Arcs en el Grup 3 de la fase d’ascens
L’equip femení del Club Voleibol Torredembarra ha completat una magnífica temporada i ha aconseguit l’ascens a la Tercera Divisió Sènior Femenina del voleibol català. Després d’obtenir la quarta plaça en la primera fase, les torrenques han augmentat el seu rendiment per assolir el primer lloc en el Grup 3 de la fase d’ascens.

La Torre ha protagonitzat una lluita ferotge amb el Vòlei Els Arcs. Els dos s’han anat intercanviant la primera i la segona posició d’ençà que la fase d’ascens comencés el primer cap de setmana de febrer. L’equip barceloní semblava que ho tenia fet per acabar líder, però les del Baix Gaià han realitzat una recta final extraordinària, que han culminat amb la gran victòria contra Els Arcs per 3 a 0 (25-19; 26-24; i 25-22) en l’última jornada.

Tot i la derrota, les jugadores barcelonines també estan d’enhorabona perquè el reglament estipula que ascendeixen els dos primers de cada grup. En el Grup 1 pugen l’Elisabeth Salou i el Vikings Vòlei Prat i en el Grup 2 l’EIC Sport Club i el CV Vilafranca Negre. A més, els dos millors tercers també obtenen el bitllet per jugar a Tercera, i els agraciats són la UE Salle Girona i les Panteres Grogues Vòlei.

Ara, l’objectiu del conjunt torrenc és consolidar-se a la Tercera Divisió Femenina sense renunciar a res. Amb aquesta filosofia, el conjunt masculí ha aconseguit arribar i mantenir-se en la 1a Divisió Masculina Nacional.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla