Esports
Foto: Nàstic de Tarragona
30 de maig del 2019
El Cádiz pretén fitxar permanentment a Fali i el Nàstic es frega les mans
L’entitat grana rebria una compensació econòmica per la clàusula de rescissió del jugador i es desfaria d’una de les fitxes més altes de la plantilla
“Només vul dir-vos que l’1 de juliol tornaré a estar aquí per jugar a Segona B perquè marxo cedit, espero que ho entengueu perquè per a mi és un repte molt bonic”. Aquestes eren les paraules de Fali abans de viatjar a Andalusia per formalitzar la seva cessió al Cádiz, que es va interessar pels seus serveis a causa de la lesió d’Aleksandar Pantic. Les últimes informacions, però, apunten que el conjunt gadità té la intenció de fitxar el valencià de forma permanent, pagant prèviament la seva clàusula de rescissió, que deixaria 250.000 euros a les arques del Nàstic.

El conjunt grana no només faria caixa amb la venda del defensa, sinó que també es desfaria d’una de les fitxes més altes de la plantilla. En l’àmbit esportiu, el club tampoc perdria a un jugador rellevant. Tot i que ell sempre ha dit que el Nàstic és casa seva i és qui li ha donat l’oportunitat de jugar en el futbol professional, el cert és que sobre la gespa no ho ha agraït de la millor manera.

Enguany, amb l’equip jugant-se la permanència, s’ha auto expulsat dues vegades, primer contra l’Elche i després davant el Rayo Majadahonda. Tot i aquestes accions, Enrique Martín sempre l’ha mantingut en l’equip titular quan el jugador ha estat disponible.

El tècnic del Cádiz, Álvaro Cervera, també manté la mateixa confiança en Fali, perquè l’ha posat directament en l’onze inicial davant l’Osasuna (0-0) i el Granada (1-1). El valencià ha completat els 90 minuts en ambdós partits i s’ha guanyat el dret que el club andalús es rasqui la butxaca per adquirir-lo en propietat. Segons apunten els mitjans locals, el Cádiz i oferirà un contracte de tres temporades, però abans haurà de pagar al Nàstic els 250.000 euros de la clàusula de rescissió que el conjunt grana invertirà en la remodelació de la plantilla per afrontar el retorn a Segona B.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla