Esports
Foto: CV Tiana
06 de juny del 2019
El Cadet Femení del CV Torredembarra, subcampió de Catalunya
Les torrenques completen un gran torneig tot i caure en la gran final contra l’Institut Jaume Balmes per 3 a 0
El CV Torredembarra segueix sumant èxits en la temporada 2018-19. A la permanència del Sènior Masculí en la Primera Divisió Masculina i a l’ascens del Sènior Femení a la Tercera Divisió, cal afegir la segona posició que ha obtingut el Cadet Femení en el Campionat de Catalunya de la seva categoria que es va disputar a Girona el passat diumenge 2 de juny.

L’equip torrenc havia assolit la classificació per disputar el torneig després de fer segon amb 60 punts en el Grup 4 dels candidats a l’ascens. El campió va ser el CV La Palma amb 66 punts, mentre que el tercer en discòrdia va ser el CV Sant Cugat amb 56 unitats.

En la fase final, les torrenques van debutar en els quarts de final amb una gran victòria contra el CV Tiana – SD Espanyol per 3 a 0. En el primer set van guanyar 25 a 19, mentre que en el segon i el tercer es van haver d’emprar a fons per guanyar 25 a 22.

En les semifinals es van enfrontar a l’AEE Jaume Callís en un partit molt emocionant que van resoldre en el tercer i el quart set. Les jugadores d’Òscar Aliseda van colpejar primer amb un marcador de 20 a 25, mentre que en el segon, el seu rival va refer-se amb un incontestable 25 a 8. Tot i la duresa d’aquest marcador, el Cevol va aixecar-se per guanyar el tercer set per 25 a 27, mentre que en el quart i definitiu va fer el mateix amb un marcador de 20 a 25.

Malauradament, en la gran final van topar-se amb un rival molt dur com l’Institut Jaume Balmes, que no va cedir cap set després de guanyar el primer per 25 a 13, el segon per 25 a 16 i el tercer per 25 a 18.

Òscar Aliseda, entrenador del CV Torredembarra, ha explicat en l’entrevista concedida a Baix Gaià Esports que va ser un partit molt difícil amb un rival amb més experiència.

El tècnic assegura que tot i la derrota en la final, està molt content per la temporada que ha fet l’equip i la regularitat que ha demostrat, tenint en compte que és el primer curs de vida en aquesta categoria.

El següent repte del Cadet Femení del CV Torredembarra serà la fase d’ascens a Segona Divisió que es disputarà el mes de setembre. Entremig estaran els mesos d’estiu perquè les jugadores carreguin les piles de cara a la pretemporada que els ha de permetre arribar en les millors condicions possibles a la lluita per l’ascens de categoria.
Òscar Aliseda, entrenador del Cadet Femení
Òscar Aliseda, entrenador del Cadet Femení
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla