Esports
Foto: Emma Vendrell
10 de juny del 2019
L’altafullenca Emma Vendrell es classifica per al Campionat de Catalunya sub10
L’atleta del CA Torredembarra i sòcia dels Atletes d’Altafulla és l’actual guanyadora de la categoria Benjamí de la Cursa 1 de Maig i campiona del Cross Escolar del Tarragonès
El futur de l’atletisme del Baix Gaià està més que assegurat. A les joves promeses amb projecció com Andrea Trapé, Aïna Calbó, Gerard Ribé o Ona Alonso, cal afegir altres atletes que encara ni han arribat als estudis de secundària, però que ja s’estan mostrant gràcies als seus resultats. És el cas de l’altafullenca, Emma Vendrell, que aquest dissabte ha aconseguit classificar-se per al Campionat de Catalunya sub10 en la prova dels 1.000 metres.

L’atleta del CA Torredembarra ha passat la talla en la prèvia del torneig després de fer 8a en el grup 1 de les semifinals amb una marca de 3 minuts, 44 segons i 41 centèsimes. L’altafullenca es va quedar a un segon de la 7a classificada, Ara Ordoñez (Lleida UA).

Cal destacar que Emma Vendrell, que també és part de la família dels Atletes d’Altafulla, és l’actual guanyadora de la categoria Benjamí de la Cursa 1 de Maig i campiona territorial del Cross Escolar del Tarragonès.

Ara, Vendrell se centra ja en el Campionat de Catalunya sub10 que se celebrarà a Lleida el pròxim dissabte 22 de juny. El seu objectiu serà fer-ho el millor possible, i sobretot, gaudir de l’experiència de competir contra els millors atletes del territori català de la seva categoria.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla