Esports
Foto: Jèssica Colomina
11 de juny del 2019
La manca d’experiència dels infantils marca la seva trajectòria aquesta temporada
L’Infantil A ha debutat a Primera Divisió mentre que l’Infantil B ha estat format per jugadors que enguany han fet el salt al Futbol 11
Una de les categories de l’Escola de Futbol del CE Altafulla que ha patit més en la temporada 2018-19 ha estat la de l’Infantil. Tot i que cal fer un matís, l’Infantil A ha jugat per primera vegada a Primera Divisió, on s’ha trobat equips amb més trajectòria i que han fet valdre la seva experiència.

L’equip dirigit per Dani García ha finalitzat avant penúltim amb 17 punts en un grup de setze equips, la qual cosa no li val per mantenir la seva plaça en la tercera categoria infantil. Els groc-i-negre acompanyen al Riudoms i el Tancat, que han acabat el curs amb 11 i 0 punts, respectivament.

Precisament, quatre de les cinc victòries que ha aconseguit aquest curs han estat contra aquests dos equips, tant en la primera volta com en la segona. També han estat capaços de guanyar a un rival de prestigi com la Pastoreta, la qual ha finalitzat en la 5a posició. Va ser en la jornada 23 quan van guanyar per la mínima en el territori reusenc amb un gol de Gael González, que ha estat el segon jugador més efectiu de cara a la porteria contrària amb 8 gols. El primer lloc l’ocupa Ayoub El Allaoui amb 11 dianes.

Per la seva part, l’Infantil B també tenia una temporada molt difícil per davant. No en va, gairebé tots els jugadors del planter jugaven a Futbol 7 la temporada passada, la qual cosa sempre requereix un procés d’aprenentatge que es compleix en el primer any d’infantil i en el Futbol 11.

Tot plegat ha fet que el conjunt de Javier López i Marc Álvarez hagi acabat penúltim del grup 17 de Segona Divisió, assolint únicament dues victòries contra els seus veïns del Catllar, el fanalet vermell amb 2 punts. Derek Ruiz ha estat el màxim golejador de l’equip amb 17 gols.

Els altres representants del Baix Gaià, la Riera i l’Atlètic Roda de Barà, han acabat en l’equador de la classificació. El primer ha fet 6è amb 52 punts i el segon ha acabat 8è amb 51 punts.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla