Esports
Foto: Nàstic de Tarragona
14 de juny del 2019
El Nàstic presenta la campanya d’abonaments sota el lema “ADN Nàstic” amb una reducció del 20%
El preu dels abonaments tindran un cost de 240 euros a Tribuna, 160 euros a Preferent, 120 euros a les dues zones de Gol, i 60 euros a la grada ‘Tarraco Invicta’.
“ADN Nàstic” és el lema de la campanya d’abonaments que el Nàstic de Tarragona ha presentat aquest dijous a la sala de premsa del Nou Estadi de cara a la temporada 2019-20. El director general del club, Lluís Fàbregas, i el responsable de màrqueting i patrocinis, Jose Maria Andreu Solé, han estat els encarregats de desgranar les novetats d’aquesta campanya, en la qual el punt més destacat és la reducció del 20% en els preus.

D’aquesta manera, els abonaments tindran un cost de 240 euros a Tribuna, 160 euros a Preferent, 120 euros a les dues zones de Gol, i 60 euros a la grada ‘Tarraco Invicta’.

Lluís Fàbregas ha fet un reconeixement al suport de l’afició en els últims minuts del darrer partit de lliga contra el Lugo, “que demostra que volen seguir vinculats al projecte”. Per això, “la nostra feina és preparar un producte adient que compleixi les seves expectatives i els atorgui les màximes facilitats per seguir formant part de la família del Nàstic”, ha sentenciat.

La reducció dels preus que hi havia fins ara va directament lligat al descens de l’equip a la Segona Divisió B. A més, per convèncer al soci que tingui dubtes en renovar el seu carnet, també s’ha creat un premi a la fidelitat en cas d’assolir el retorn immediat a Segona Divisió. Si el soci assisteix a un mínim de setze partits, se li descomptarà el preu de l’abonament d’enguany al de la temporada 2020/21.

El club també ha creat un paquet familiar, que requereix tres persones d’una mateixa família. La primera pagaria el preu total de la zona on hagi escollit el seu seient. La segona gaudiria d’un 25% de descompte, mentre que la tercera tindria un 75% de descompte. Cal destacar, però, que no es podrà acollir a aquesta oferta si una de les tres persones és un fill major de 23 anys.

Pel que fa al preu de les entrades, també s’han reduït respecte a les temporades a la categoria de plata. Les dues zones de Gol costaran 10 euros, mentre que Preferent i Tribuna costaran 15 euros i 25 euros, respectivament. Els menors de 8 anys no pagaran entrada, i els socis que acumulin 50 anys de fidelitat tindran un descompte d’un 50% sobre el preu estipulat. D’altra banda, una plaça de pàrquing a les instal·lacions asfaltades costarà 180 euros.

Els socis de la temporada passada podran conservar el seu seient fins al 13 de setembre. A partir del 16 del mateix mes, el seient quedarà alliberat i estarà a disposició de qualsevol que estigui interessat. La campanya d’abonaments començarà el pròxim dilluns 1 de juliol.
Lluís Fàbregas, director general del Nàstic
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades