21 de juny del 2019
Gerad Ribé i Ona Alonso afronten el Campionat d’Espanya amb il·lusió i ambició
Ribé té l’objectiu de trencar la barrera dels 9 minuts i Alonso espera arribar a la prova final
Els atletes altafullencs, Gerard Ribé i Ona Alonso, afronten aquest cap de setmana la 68a edició del Campionat d’Espanya d’Atletisme sub18 a Castelló (Comunitat Valenciana) amb l’objectiu de fer un bon paper davant els millors atletes nacionals de la seva categoria i modalitat.

Ribé participa en la prova dels 3.000 metres, que precisament no és la seva especialitat. Aquesta temporada, l’altafullenc va marcar-se el repte de fer la mínima per disputar aquest campionat, i ho va aconseguir fent 5è en el Campionat de Catalunya amb un temps de 9 minuts, 4 segons i 62 centèsimes.

L’atleta de l’Agrupació Atlètica Catalunya afronta la prova amb molta il·lusió i confiança, sobretot després de fer la segona millor marca catalana de l’any i la vuitena millor marca espanyola en un control a la pista de Serrahima (Barcelona). El seu objectiu és fer un bon paper, com ha explicat en declaracions a Altafulla Ràdio. En aquest sentit, quedar entre els dotze primeres “em deixaria molt satisfet”, ha sentenciat.

Per la seva part, Ona Alonso participa en la prova dels 800 metres. A diferència del seu company, va obtenir la classificació en la primera jornada de l’Ironwill Barcelona Challenge que va tenir lloc a Santa Coloma de Gramenet el passat 25 de maig. Llavors va assolir la 2a posició amb una marca de 2 minuts, 21 segons i 16 centèsimes. Més recentment, però, ha rebaixat el seu temps fent 2 minuts, 18 segons i 54 centèsimes.

En declaracions a Altafulla Ràdio, l’atleta de l’Agrupació Atlètica Catalunya, ha reconegut que té moltes ganes de competir que travessa per un gran moment de forma “de córrer bé i fer-ho bé”.

L’altafullenca, que ja té experiència en diversos campionats nacionals, espera lluitar per estar en la final i lluitar per les medalles.