Esports
Foto: Anna Ortiz
26 de juny del 2019
Anna Ortiz i Alexandra Torralba, subcampiones al TyC Premium 3 del Circuit Nacional de Pàdel
L’altafullenca ja es troba a Alacant disputant la cinquena prova del Rafa Nadal Tour on ha accedit als quarts de final
No sempre es pot guanyar. Aquesta és una de les lliçons que dona el món de l’esport i que aquesta vegada podem traslladar a la parella de palistes que formen Anna Ortiz i Alexandra Torralba, que van assolir el subcampionat en el TyC Premium 3 del Circuit Nacional de Pàdel que va tenir lloc a Càceres del dilluns 17 al diumenge 23 de juny.

L’altafullenca i la palista d’Hostalric van caure en la gran final contra les seves principals rivals en aquesta competició, Claudia Jansen i Noemí Aguilar. Les madrilenyes van imposar-se en el primer set per 6/3, i en el segon van suar de valent per fer que les catalanes no poguessin forçar el tercer set amb un ajustadíssim 7/6.

Prèviament, Ortiz i Torralba havien tornat a fer un torneig impecable. En els vuitens de final van guanyar per un doble 6/2 a la parella catalana formada per Anna Domínguez i Alba Gallardo.
En els quarts de final van vèncer a la dobleta basca formada per Natalia Molinilla i Ainizie Santamaría per 6/0 i 6/1, mentre que en les semifinals van fer el mateix contra les valencianes Lidon Gallego i Ana Cristina Sánchez per un doble 6/1.

Tot i la derrota, Ortiz i Torralba han aconseguit classificar-se per al Campionat d’Espanya com a primeres o segones caps de sèrie, seguint la bona línia que estan oferint en aquesta competició, fet que l’altafullenca valora molt positivament.

Sense pràcticament temps per descansar, Anna Ortiz ha iniciat aquest dimarts la cinquena prova del Rafa Nadal Tour, que se celebra a Alacant fins al pròxim dissabte 29 de juny. L’altafullenca, que parteix com a cap de sèrie número 6, s’ha estrenat amb una victòria contra Laura Mulero per 6/0 i 6/1.

En els vuitens de final que s’han disputat aquest dimecres al matí, Ortiz també s’ha imposat a Blanca Pino per un doble 6/3, i accedeix als quarts de final del torneig.
Anna Ortiz, tenista
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla