Esports
Foto: Gimnàstic de Tarragona
27 de juny del 2019
Sergi Parès treballa en la continuïtat de Bernabé Barragán i tres jugadors veterans
El director esportiu ja hauria tancat els fitxatges de David Goldar (Cornellà), Carlos Albarrán (Badalona) i Ferran Giner (Ibiza), que compliria la seva segona etapa al conjunt tarragoní
El Nàstic segueix immers en la reestructuració de la plantilla per a la temporada 2019-20 en la qual haurà d’afrontar el retorn a la Segona Divisió B amb un únic objectiu, el retorn immediat al futbol professional. Per aconseguir-ho, és imprescindible que el planter compti amb un grup de jugadors amb experiència que aportin l’ofici que els hi pot mancar als joves. Per això, el club desitja la continuïtat de Bernabé Barragán, Abraham Minero, Javi Márquez i Miguel Palanca, com així ha reconegut el director esportiu, Sergi Parès, en l’entrevista concedida a Onda Cero Tarragona.

Barragán i Minero són dels pocs jugadors que han estat a l’altura en el curs que recentment ha finalitzat i que ha conduit a l’equip a la Segona B. El porter madrileny va perdre la titularitat a l’inici del curs, però finalment es va guanyar la confiança d’Enrique Martín per tornar a defensar la porteria grana.

Per la seva part, Abraham Minero ha assumit la capitania de l’equip dins i fora del terreny de joc. Va oferir un nivell molt alt en la primera volta, un rendiment que va minvar en la segona i que el va posar al mateix nivell que la majoria dels seus companys. Tot i això, ha estat un dels jugadors que més s’ha identificat amb l’afició.

Quant a Javi Márquez i Miguel Palanca, han travessat moments complicats. El primer va començar sent un fix per José Gordillo i Enrique Martín, per la seva experiència i per l’escassetat de recursos al centre del camp. El doble pivot que formava amb Rocha va naufragar per l’exigència física de la categoria. Després, va patir un accident de trànsit i no va aparèixer fins a les últimes jornades.

Palanca va arribar al mercat d’hivern i estava destinat a ser un dels jugadors que marqués al canvi de rumb de l’equip. Enrique Martín, però, no compartia la mateixa idea i el va relegar a la banqueta. L’extrem tarragoní només ha jugat 460 minuts repartits en 8 partits, i pràcticament no ha tingut temps de demostrar el que podia oferir a l’equip.

Una vegada es concreti el futur d’aquests quatre jugadors, Sergi Parès es podrà posar a treballar per acabar de dissenyar la plantilla de la pròxima temporada. De moment, els mitjans locals asseguren que té tancats els fitxatges de David Goldar (Cornellà), Carlos Albarrán (Badalona) i Ferran Giner (Ibiza), que compliria la seva segona etapa al conjunt tarragoní.
Social
Et recomanem
Dia Internacional contra la violència envers les dones
25 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Jornada de portes obertes a la Vil·la romana dels Munts
29 de novembre
Més informació a www.mnat.cat