Esports
Foto: Daniel Marzo
27 de juny del 2019
L’Elche s’interessa en el fitxatge de l’altafullenc Alberto Benito
El Zaragoza vol traspassar el jugador però l’equip valencià no contempla aquesta possibilitat i podria pagar un percentatge d’una futura venda
El futur d’Alberto Benito està cada vegada més lluny de La Romareda, com així informen els mitjans locals. L’altafullenc té un any més de contracte, però el Real Zaragoza vol alliberar-se de la seva fitxa, una de les més altes de la plantilla, i treure un benefici econòmic per la seva sortida. L’Elche és el club que ha mostrat més interès en la seva incorporació en els últims dies, després que el traspàs a l’AEK d’Atenes no prosperés.

La marxa de Manolo Jiménez com a màxim responsable de la banqueta del conjunt grec, amb la conseqüent arribada de Miguel Cardoso, ha estat el factor decisiu en la fallida de l’operació, perquè el tècnic portuguès ha apostat pel seu compatriota Paulinho Mota per reforçar el lateral dret.

Tot i que el Zaragoza espera aprofitar l’any de contracte que li resta a Alberto Benito per treure un benefici econòmic, l’Elche no té cap intenció de pagar un traspàs. Per tant, una de les vies que es contemplen és que el conjunt del Martínez Valero pagui un percentatge d’una futura venda del jugador altafullenc, com assegura el Periódico d’Aragón.

En els pròxims dies, els dos clubs haurien de desencallar l’operació. El que sí que és segur, però, és que Alberto Benito no continuarà a la disciplina del Real Zaragoza després d’haver arribat fa dues temporades des del Reus Deportiu. Les contínues lesions que l’han afectat aquesta temporada, i el bon rendiment de Julián Delmás, han fet que Víctor Fernández aposti per aquest últim perquè sigui el lateral titular la pròxima temporada.

El jugador ha aprofitat les vacances per tornar a Altafulla, on participarà en la 3a edició del Campus de Tecnificació que porta el seu nom i que organitza el CE Altafulla de l’1 al 26 de juliol.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla