Esports
Foto: COE
28 de juny del 2019
El trident de Torredembarra lluitarà per les medalles als II Jocs Europeus de Minsk
L’equip de Joaquín Alonso ha aconseguit la classificació amb una victòria èpica contra Itàlia en què els torrencs han estat decisius amb un gol cadascun
La Selecció Espanyola de Futbol Platja de Llorenç Gómez, Eduard Suárez i Adrián Frutos s’ha classificat per a les semifinals dels II Jocs Europeus de Minsk que es disputen aquest divendres, i per tant, la possibilitat d’obtenir una medalla en la cita que s’està disputant a la capital de Bielorússia.

Els torrencs i els seus companys han superat una fase de grups força exigent contra tres de les millors seleccions europees. En la primera jornada van vèncer a Rússia per 5 a 4, amb els gols de José Cintas, Llorenç Gómez i Eduard Suárez, que va marcar tres dianes amb un últim gol de xilena que va ser decisiu.

En la segona jornada van caure contra Ucraïna per 4 a 6. Els gols de Javi Torres, David Ardil i Dona van ser insuficients per superar el conjunt de l’Europa de l’Est. L’ensopegada feia que el tercer i últim xoc contra Itàlia fos a vida o mort, i així va ser.

El duel contra els italians es va resoldre amb un ajustat 6 a 5, després que l’equip de Joaquín Alonso capgirés un marcador advers. Gómez, Suárez i Frutos van ser partícips de la remuntada amb un gol cadascun, mentre que Antonio Mayor va ser decisiu amb una tripleta.

L’últim obstacle per arribar a la final és Suïssa, que a la fase de grups ha guanyat a Portugal (1-3) i Romania (10-0), i ha empatat contra Bielorússia (5-5). El matx es juga aquest divendres a les 5 de la tarda. Si la Selecció Espanyola guanya, s’assegura fer medalla, mentre que si perd haurà de jugar contra el perdedor de l’altre semifinal, Portugal o Romania, per la medalla de bronze.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla