Esports
Foto: Bàsquet Baix Gaià
02 de juliol del 2019
Els jugadors del Bàsquet Baix Gaià realitzen un curs d’entrenador a Altafulla per potenciar el bàsquet escolar
El curs s’allargarà fins al pròxim dissabte 6 de juliol i consta de classes teòriques i pràctiques, una memòria i quatre tallers de quatre hores cadascun
Altafulla és un dels molts municipis que aquest estiu acull cursos d’entrenador de bàsquet per a totes aquelles persones que tinguin l’objectiu d’iniciar-se en el món de les banquetes i convertir-se en formadors esportius. La Representació Territorial de Tarragona de la FCBQ és qui s’encarrega des d’aquest dilluns d’impartir el curs de Nivell 0, que atorga als alumnes la possibilitat de dirigir equips en edat escolar.

I és aquí on recau el motiu pel qual el CB Altafulla i l’Ajuntament d’Altafulla han sol·licitat fer un curs d’entrenador. Un dels punts centrals del projecte Bàsquet Baix Gaià és fer créixer el bàsquet escolar, no només a Altafulla i Torredembarra, sinó també en els altres municipis del territori. Per aconseguir-ho és imprescindible comptar amb entrenadors suficients que s’encarreguin d’instruir i dirigir a aquests equips, com ha explicat la presidenta del club, Assumpta Tomàs, als micròfons d’aquesta casa.

Un total de dotze jugadors i jugadores del club s’han inscrit al curs intensiu d’entrenador de Nivell 0 que s’allargarà fins al pròxim dissabte 6 de juliol. Després hauran de fer una memòria virtual i quatre tallers de quatre hores cadascun, que es realitzaran al Nadal o a la Setmana Santa de l’any vinent.

El projecte Bàsquet Baix Gaià, que enguany complirà dos anys, segueix creixent a passos gegants. Els bons resultats esportius que s’han recollit aquesta temporada que ha finalitzat recentment només són el punt de partida d’una proposta que ara té com a objectiu potenciar el bàsquet escolar de la zona. L’interès i ajuda que han demostrat els seus jugadors i jugadores per fer-ho possible ratifica el seu èxit.
Assumpta Tomàs, corresponsable del Bàsquet Baix Gaià
Assumpta Tomàs, corresponsable del Bàsquet Baix Gaià
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla