Esports
Foto. SeFutbol
02 de juliol del 2019
Llorenç Gómez, Eduard Suárez i Adrián Frutos, convocats per iniciar la fase regular de l’Euro Beach Soccer League 2019
L’equip de Joaquín Alonso ha quedat enquadrat en el Grup 2 de la Divisió A amb Turquia, Azerbaidjan i Rússia
Tot just després de finalitzar la seva participació en els II Jocs Europeus de Minsk, la Selecció Espanyola de futbol platja es prepara per afrontar la fase regular de l’Euro Beach Soccer League, que se celebrarà a Nazaré (Portugal) del 5 al 7 de juliol. El trident de Torredembarra format per Llorenç Gómez, Eduard Suárez i Adrián Frutos no faltaran a la cita.

L’equip de Joaquín Alonso, que ha quedat enquadrat en el Grup 2 de la Divisió A, debutarà contra Turquia el divendres 5 de juliol a tres quarts de 7 de la tarda. Dissabte jugarà contra Azerbaidjan a un quart de 8, i diumenge ho farà davant Rússia a partir de les 6.

En el Grup 1 de la Divisió A s’enfronten Suïssa, Ucraïna, Polònia i Portugal, flamant campiona en els II Jocs Europeus de Minsk al derrotar Espanya en la gran final. Tots els partits es podran veure pel web www.beachsoccer.com

Cal recordar que l’equip nacional és l’actual subcampió de l’Euro Beach Soccer League. En l’edició del 2018 va fer un torneig pràcticament excel·lent, que el va conduir a la final contra Itàlia, que s’imposaria en la tanda de penals per 6 a 7.

Després de disputar la primera jornada de la fase regular de l’Euro Beach Soccer League, la Selecció Espanyola afrontarà una de les cites més importants del seu calendari, el classificatori per al Mundial de Paraguai, que se celebrarà a Moscou del 19 al 27 de juliol.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla