Esports
Foto: CFP Torredembarra
08 de juliol del 2019
El Club Futbol Platja Torredembarra es proclama campió de la Copa Catalunya
L’equip dirigit per Jeroni Rañé s’ha imposat en la final contra el Cambrils per un contundent 7 a 1
El Club Futbol Platja Torredembarra s’ha proclamat campió de la Copa Catalunya, celebrada aquest cap de setmana a la platja de la Paella de Torredembarra. L’equip amfitrió, sota les ordres de Jeroni Rañé, s’ha imposat en la final contra el Cambrils per un contundent 7 a 1.

El tècnic torrenc ha destacat la superioritat del sistema i el joc aeri del seu conjunt per sobre del físic i la contundència dels del Baix Camp, un equip novell en aquesta competició. Rañé ha apuntat l’enfrontament contra el Roses com “una final avançada” que s’ha acabat decidint a la pròrroga amb un marcador de 4 a 3 favorable als torrencs.

El tècnic ha fet un balanç molt positiu de la competició, que confirma el treball dut a terme durant els darrers mesos i la consolidació d’una plantilla i d’un sistema de joc molt ferms.
La competició també ha acollit les categories Cadet masculí i promoció Aleví. El conjunt Cadet del CFP Torredembarra ha quedat fora de la final amb una victòria i una derrota; mentre que l’equip Aleví ha aconseguit dues victòries i un empat.

La consecució del títol torna a confirmar Torredembarra com un dels bressols d’aquesta modalitat. El tècnic s’ha atrevit a comparar el municipi amb països com Brasil o Rússia, dues de les grans potències mundials del futbol platja. Rañé ha destacat la gran tasca que està fent Enzo10 Academy en la difusió i el creixement de l’esport base.

Una mostra d’aquesta potencialitat és la gran quantitat de jugadors que cada estiu fan el salt de la platja de la Paella. Sense anar més lluny, els veïns Llorenç Gómez, Eduard Suárez, i Adrián Frutos que, després d’aconseguir la medalla de plata als Jocs Europeus de Minsk, tornen a casa aquest dilluns amb el trofeu sota el braç del classificatori de l’Euro Beach Soccer League 2019, disputat aquest cap de setmana a la localitat portuguesa de Nazaré amb la samarreta de la selecció espanyola.

L’organització de la Copa Catalunya ha comptat amb el suport de les regidories d’Esport i Turisme de l’Ajuntament de Torredembarra, i de la Federació Catalana de Futbol (FCF). El proper cap de setmana serà el torn de les categories Sènior Femení, Juvenil masculí i promoció Infantil.
Jeroni Rañé, entrenador
Jeroni Rañé, entrenador
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla