Esports
Foto: Anna F.
18 de juliol del 2019
El tarragoní Francesc Xavier Farran, guanyador del 21è Open Internacional d’Escacs de Torredembarra
L’han acompanyat al podi els grans mestres serbi i ucranià Stefan Djuric i Ruslan Pogorelov
La 21a edició de l’Open Internacional d’Escacs de Torredembarra ja té guanyadors. El tarragoní Francesc Xavier Farran s’hi ha imposat amb gran autoritat, cedint només dues taules i sumant 8 punts. La consecució del títol se suma al que ja va assolir, per primera vegada, l’any 2015.
En aquesta ocasió, l’han acompanyat al podi els grans mestres serbi i ucranià Stefan Djuric i Ruslan Pogorelov, amb 7,5 punts cadascun.

El quart lloc ha estat pel belga de 14 anys Daniel Dardha, el cinquè ha estat per a un altre veterà, el mestre internacional Jorge González, i el sisè pel tarragoní Hugo Soler. Tots tres jugadors han acumulat 6,5 punts.

Per categories, les primeres places han estat per Daniel Dardha, en Sub14; Aleksandr Usov, en Sub12; Stefan Djuric, en Sènior; Eva Matons, en femenina; i Xavier Galimany, en la classificació local.

El campionat, organitzat pel Club Escacs Torredembarra, s’ha disputat del 6 al 14 de juliol al Pavelló Sant Jordi i ha registrat el rècord d’inscrits de la seva història, amb un total de 112 jugadors. La competició està inclosa dins del XVI Circuit Català d’Oberts Internacionals.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla