Esports
Foto: Kàrting Altafulla
22 de juliol del 2019
Alejandro Ávila, Jordi Estrada i Luis Tomey, podi del GP5 del Campionat Amateur del Kàrting Altafulla
A falta de dues proves pel final de la competició, només un punt separa el líder Jordi Estrada del segon classificat, Arturo López
El GP5 del VII Campionat Amateur del Kàrting Altafulla ja té guanyadors. La que ha esdevingut la segona cursa nocturna de la temporada ha tancat el podi amb Alejandro Ávila en primera posició, Jordi Estrada en segona, i Luis Tomey en tercera.

Els resultats assolits aquest dissabte han fet variar la classificació general, a falta de dues proves pel final de la competició. A hores d’ara, només un punt separa el líder Jordi Estrada del segon classificat, Arturo López; Luis Tomey puja fins la tercera plaça, i Alejandro Ávila -guanyador de la passada edició- ascendeix fins la cinquena posició.

La classificació d’aquest cap de setmana també deixa Luis Tomey líder de +85, seguit de Toni Cantón en segon lloc, i Marc Rovira, tercer.

Per contra, la cursa d’aquest dissabte no ha modificat la classificació de Rookies, que segueix encapçalada per Marc Fortís, Raúl Rey, i Oussama Litim, primer, segon i tercer, respectivament.

El Kàrting Altafulla atura la competició durant el mes d’agost, i no programa la propera cita fins el diumenge 29 de setembre. Unes vacances que permetran als pilots recuperar forces per les dues darreres proves d’aquesta setena edició del Campionat Amateur.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'La meva família i el llop'
23 de juliol a la plaça del Pou
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concurs de castells de sorra
24 de juliol a les 11:00h. davant del parc de Voramar
Inscripcions: una hora abans el mateix dia
Espectacle infantil: Superherois - pop per xics
29 de juliol a les 19:30h. a la plaça de l'Església
Reserva d'entrades: www.altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla