Esports
Tarraco Arena Plaça
04 de novembre del 2014
Altafulla serà un dels municipis beneficiaris d’una subvenció de 6 milions d’euros de la Diputació per als Jocs Tarragona 2017
Serà el consistori qui redacti i executi el projecte per al municipi
La Diputació de Tarragona col·laborarà amb l'organització dels XVII Jocs Mediterranis Tarragona 2017 mitjançant aportacions econòmiques als municipis que acolliran alguna de les disciplines esportives d'aquest esdeveniment. Així ho estableix el Protocol d'Intencions per a la celebració dels jocs aprovat aquest divendres pel Ple de la Diputació. Segons aquest Protocol, la Diputació aportarà fins a un total de 8.695.564 € per a l'adequació de les diferents seus, una xifra que es destinarà a la construcció i adequació de les instal·lacions i equipaments d'acord amb les previsions del Pla Director dels Jocs. Un cop ja ha estat aprovat per la Diputació, aquest protocol se signarà amb l'Ajuntament de Tarragona.

Els beneficiaris de les aportacions seran la seu principal dels Jocs, la ciutat de Tarragona, que rebrà 2.662.000 €, i els tretze municipis que en seran subseus: Altafulla, Torredembarra, Constantí, la Selva del Camp, Calafell, la Pobla de Mafumet, Vila-seca, El Vendrell, Reus, Valls, Cambrils, Salou, i el Morell. La Diputació signarà convenis especialitzats amb cadascun dels ajuntaments, amb unes bases comunes, i pagarà contra certificacions d'obra fins al màxim establert. Els diferents projectes els redactaran i executaran els ajuntaments beneficiaris.
D'altra banda, es crearà una comissió mixta de seguiment de l'execució de les obres, formada per tècnics de la Diputació i de l'Ajuntament de Tarragona.

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha destacat la importància d'aquesta aportació econòmica per als Jocs Mediterranis 2017, una cita que, segons ha afegit, esdevindrà un “revulsiu econòmic i social per al conjunt del territori”.

Aquesta col·laboració de la Diputació amb els Jocs s'inicia aquest mateix any 2014 amb una primera aportació de 6 milions d’euros. La resta es distribuirà durant els exercicis 2015, 2016 i 2017.

Escolta les declaracions de Josep Poblet, president de la Diputació de Tarragona.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla