Esports
Foto: Altafulla Ràdio
12 d'agost del 2019
El 26è 3x3 de Bàsquet d’Altafulla torna a ser un èxit amb més de 130 participants
El nombre d’inscripcions ha permès realitzar competicions en totes les categories, inclús una de formada íntegrament per equips femenins
El Pavelló Municipal d’Altafulla va funcionar a ple rendiment els passats dijous 8, divendres 9 i dissabte 10 d’agost amb la 26a edició del 3x3 de Bàsquet d’Altafulla, que va comptar amb un total de 33 equips i més de 130 participants. Assumpta Tomàs, presidenta del CB Altafulla i corresponsable del projecte Bàsquet Baix Gaià, celebra l’èxit de l’esdeveniment i que finalment es poguessin fer competicions en totes les categories, inclús una de formada íntegrament per equips femenins.

El nombre de participants va ser pràcticament el mateix que en l’edició del 2018, quan van prendre-hi part una trentena d’equips i 120 jugadors. Assumpta Tomàs recorda el rècord que es va obtenir fa tres anys amb 40 equips, però alhora reconeix que per la bona organització de la proposta és millor moure’s en les xifres d’aquests darrers dos anys.

El regidor d’Esport a l’Ajuntament d’Altafulla, Àlex Cañas, també celebra el gran volum de participants que s’han aplegat a la 26a edició d’una proposta de la qual va ser partícip anys enrere. Tanmateix, agraeix al CB Altafulla que s’hagi encarregat de l’organització, agafant el relleu de les entitats que la van impulsar.

L’èxit de participació i la tradició en la qual s’ha convertit el 3x3 de Bàsquet d’Altafulla fa que tingui el futur assegurat. Els participants ja esperen a l’agost del pròxim any per tornar a fer botar la pilota de bàsquet al Pavelló Municipal d’Altafulla, per competir i sobretot, passar-ho bé amb els seus amics i familiars.
Assumpta Tomàs, presidenta del CB Altafulla
Assumpta Tomàs, presidenta del CB Altafulla
Àlex Cañas, regidor d'Esports
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla