Esports
Foto: Jèssica Colomina
04 de novembre del 2014
Un gol a les acaballes del partit deixa al camp del Valls els tres punts que buscava el CE Altafulla
El conjunt femení també ha perdut per 1 a 2 davant del Montblanc en el seu retorn a la competició
Derrota dolorosa del CE Altafulla aquest cap de setmana al camp del Valls Athletic. Després de mantenir el marcador a 0 al llarg de tot un partit marcat per la igualtat, els de l’Alt Camp s’han avançat a falta només de quatre minuts per sonar el xiulet. Als de Jordi Castro no els han faltat les ocasions, però la pilota no ha volgut entrar. I en aquesta categoria, tal i com ha lamentat el president de l’entitat groc-i-negre, Francesc Julià, són “els petits detalls els que decideixen el resultat final”. Malgrat la derrota i tallar la bona ratxa de resultats, es manté la bona dinàmica i la plantilla segueix pel bon camí. L’afició contínua també en la seva bona línia. Ha tornat a ser fidel i ha acompanyat l’equip lluny del Joan Pijuan.

L’Altafulla està fent una bona temporada. Tot i començar de forma força irregular, poc a poc les coses es van posant al seu lloc i es van assolint els objectius. Manté la porteria amb poc gols, i presenta una defensa molt sòlida i un mig del camp molt lluitador. Aquest, però, era un partit important per marcar distància amb la zona baixa de la taula.

Qui tampoc ha pogut sumar aquesta jornada és el conjunt Femení de l’entitat. Les fèmines tornaven a la competició aquest cap de setmana, i ho han fet amb derrota per 1 a 2 davant del Montblanc. Es tracta, però, d’un nou projecte que encara s’ha d’acabar de consolidar i que donarà molts bons fruits aquesta temporada.

Des del club també preveuen una bona campanya per al conjunt Aleví, que donarà el tret de sortida a la competició aquest proper cap de setmana.

Escolta les declaracions de Francesc Julià, president del CE Altafulla.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla