Esports
Foto: Altafulla Ràdio
11 d'octubre del 2019
El Creixell i el Marina Cambrils s’enfronten amb la primera victòria com a premi
Els creixellencs necessiten un bon resultat per refer-se de l’última derrota davant l’Espluga de Francolí
La UE Creixell afronta la quarta jornada del Grup 24 de Quarta Catalana amb el mateix objectiu que la primera, sumar els primers 3 punts de la temporada. De moment, els del Baix Gaià han desaprofitat els dos partits que ha jugat a casa davant el Banyeres i l’Espluga de Francolí, i han esgarrapat un punt de Vilabella en un compromís amb moltes baixes. Ara visiten el Marina Cambrils que l’acompanya en la zona mitjana baixa de la classificació.

De fet, els locals tenen 2 punts amb els empats contra els filials del Salou (2-2) i del Constantí (0-0) en la segona i tercera jornada, respectivament. En la primera van caure golejats al camp dels Pallaresos per 3 gols a 0.

Tots aquests resultats fan que el Creixell pugui ser optimista amb les seves opcions, si bé milloren lleugerament el que ha aconseguit fins ara en el mateix nombre de partits. La victòria li permetria pujar alguns esgraons en la taula, mentre que l’empat o la derrota podrien descendir-lo a la part baixa si els resultats no acompanyen.

El partit entre el Marina Cambrils i el Creixell clourà la jornada al Grup 24 de Quarta Catalana aquest diumenge, a les 19.00 h, al Camp de Futbol Municipal de Cambrils.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla