Esports
Foto: Beach Soccer
16 d'octubre del 2019
Itàlia acaba amb el somni del trident de Torredembarra als Jocs Mundials de la Sorra
Eliott Mounoud i la Selecció de Suïssa també es queden a un pas de les semifinals en benefici de Brasil
No ha pogut ser. Llorenç Gómez, Eduard Suárez i Adrián Frutos s’han quedat fora de la lluita per les medalles en els Jocs Mundials de la Sorra que s’estan disputant a Qatar després de caure contra Itàlia en el duel definitiu per decidir qui dels dos accediria a les semifinals.

El combinat nacional ha portat la iniciativa durant tot el partit. Els gols d’Adrián Frutos i Chiky l’han situat amb un marcador de 2 a 0 en l’equador del segon temps. Els italians han respost ràpidament amb la diana de Palmacci, que ha tingut la rèplica de Javi Torres. Gori ha situat el 2 a 3 abans del tercer i últim quart.

José Cintas ha tornat a doblar l’avantatge de la Selecció Espanyola fent el 2 a 4 amb el qual semblava tenir la situació ben controlada, però res més lluny de la realitat. Els italians han igualat l’electrònic per mitjà de Palmacci i Corosiniti, i finalment han culminat la remuntada amb el gol de Gori quan encara restaven tres minuts pel final, temps insuficient per igualar el duel.

Sumant els registres assolits en les victòries contra Mèxic i les Illes Salomó, Llorenç Gómez, Eduard Suárez i Adrián Frutos marquen de Qatar amb 3 gols cadascun, col·laborant d’aquesta manera a la causa de la Selecció Espanyola per un lloc en les semifinals dels primers Jocs Mundials de la Sorra, que finalment no ha pogut obtenir tot i merèixer millor sort.

Per la seva part, Eliott Mounoud també ha quedat fora de les semifinals amb la Selecció de Suïssa, que estava enquadrada en el Grup A. La derrota en la jornada inaugural davant Brasi per 4 a 7, ha deixat sense efecte les victòries contra el Marroc per 7 a 3 i els Emirats Àrabs per 10 a 9. El porter de Torredembarra no ha tingut uns registres golejadors tan impressionants com els que va firmar en la Superfinal de l’Euro Beach Soccer League, però sí que ha anotat un gol en l’últim compromís.
Social
Et recomanem
Dia Internacional contra la violència envers les dones
25 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Jornada de portes obertes a la Vil·la romana dels Munts
29 de novembre
Més informació a www.mnat.cat