Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
17 d'octubre del 2019
L’entrenament per a la Cursa 1 de Tardor, el diumenge 27 d’octubre a les 09.00 h
Els corredors podran reconèixer el circuit que els portarà per la desembocadura del Gaià, el castell de Tamarit, la platja o els boscos de la Muntanya de Sant Antoni
Els Atletes d’Altafulla tenen la mirada posada a la Cursa de Tardor de l’1 de novembre des de fa moltes setmanes. Una de les activitats prèvies a l’esdeveniment és l’habitual entrenament previ a la cursa per a totes aquelles persones que vulguin conèixer el recorregut de 10 km. La data escollida és el diumenge 27 d’octubre, a partir de les 09.00 h.

El circuit de 10 km de distància, transcorre per llocs emblemàtics del municipi com ara la desembocadura del Gaià, el castell de Tamarit, la platja, els espais protegits de la llera del Gaià, o els boscos de la Muntanya de Sant Antoni.

Les inscripcions segueixen augmentant a bon ritme, i tot fa pensar que l’esdeveniment repetirà l’èxit de les anteriors edicions. Cal recordar que el preu de les inscripcions és de 12 euros fins al diumenge 20 d’octubre, mentre que a partir del 21 i fins al dia de la cursa el cost augmentarà fins als 15 euros.

La prova, això sí, està limitada a 300 corredors, que obtindran una bossa amb la samarreta commemorativa de la cursa, el tiquet per a la botifarrada i un 2x1 en aquum.

En el vessant solidari, 1 euro de cada inscripció anirà destinat a l’Associació de Nens i Nenes amb Transplantament Hepàtic (ANINATH), per la qual també es pot fer una aportació voluntària de 10 euros amb la compra del dorsal 0.

Les inscripcions i els donatius es poden fer al web www.athleticevents.com. La Cursa de Tardor està organitzada pels Atletes d’Altafulla amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla.
Jordi Ribé, responsable
Jordi Ribé, responsable
Jordi Ribé, responsable
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades