Esports
Foto: Kàrting Altafulla
25 d'octubre del 2019
El Campionat Amateur del Kàrting Altafulla busca campió aquest diumenge
La classificació general i la dels pilots de més de 85 kg encara estan per decidir mentre Marc Fortís és el guanyador virtual dels novells
La competitivitat i l’emoció del VII Campionat Amateur del Kàrting Altafulla arriben al seu final amb la setena i última prova que tindrà lloc aquest diumenge, a partir de les 09.00 h, a les instal·lacions de la rotonda del Puntet. Arturo López, Jordi Estrada i Alejandro Ávila són els favorits per adjudicar-se el títol.

Els tres ocupen les tres places del podi abans de la gran cita d’aquest diumenge. López és el líder de la general amb 221 punts, tres més que Jordi Estrada, que en té 218. Ávila és el tercer en discòrdia amb 198, la qual cosa l’obliga a fer una gran actuació per proclamar-se campió. Els altres pilots que encara tenen opcions són Luis Tomey (190), Toni Cantón (183), Jesús Fariñas (178) i Paulinho Mateus (175).

Josep Maria Berrabeig, responsable del Kàrting Altafulla, ha destacat l’emoció que hi haurà sobre l’asfalt per decidir el campió, una emoció que respon a l’essència de la competició i que tant agrada als pilots.

Tomey i Cantón també correran amb el títol de la categoria de pilots de més de 85 kg a la ment. El primer lidera la taula amb 221 punts, mentre que el segon el segueix amb 206. Marc Rovira, tercer classificat, també compta amb opcions, tot i que ho té difícil amb un desavantatge de 34 punts.

El que sí que està pràcticament decidit és el campió de la categoria Rookie. Marc Fortís lidera la classificació amb 116 punts i excepte que pateixi un contratemps important, es convertirà en el millor pilot novell de la setena edició del Campionat Amateur.

Com és habitual, la competició compta amb tota mena de detalls com comissaris i director de cursa, senyalització amb banderes, podi i trofeus per tots els grups i grans premis a la classificació final. Els pilots realitzaran una cursa a 25 voltes.
Josep Maria Berrabeig, responsable del Kàrting Altafulla
Josep Maria Berrabeig, responsable del Kàrting Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla