Esports
Foto: Altafulla Ràdio
25 d'octubre del 2019
El Juvenil torna al Joan Pijuan per mesurar les seves forces amb el Torreforta
L’Infantil rep el Cunit en un partit propici per seguir sumant de tres en tres després del triomf en el derbi contra la Torre
El referent de la pedrera groc-i-negre, el Juvenil A que dirigeixen Mohamed Amhadar i Toni Rodríguez, afronta la visita de la CDC Torreforta aquest dissabte, a les 19.15, a l’Estadi Joan Pijuan. Els altafullencs, que han guanyat el primer partit i han perdut el segon, esperen aprofitar el factor camp per vèncer a un rival que suma els mateixos punts.

L’Altafulla ve de caure contra l’AE Ramon Sicart (3-2), mentre que el conjunt del barri tarragoní va guanyar l’EFB Calafell per 2 a 1, després de caure en la jornada inaugural contra el líder, el Creixell, per 6 a 2.

Per la seva part, l’Infantil rep el CF Cunit (13.45 h) amb la voluntat d’aconseguir la segona victòria seguida per iniciar una dinàmica positiva que el situï en la part alta de la taula. El triomf contra en el derbi davant el Torredembarra ha omplert de moral el vestidor que dirigeix Dani García.

L’equip del Baix Penedès sembla el rival propici per seguir sumant de tres en tres. No en va, és el cuer del grup després de caure golejat contra el Ramon Sicart (5-2) i la UE Tancat (0-8).

Pel que fa al Cadet d’Arnau Garcia, sumarà el segon cap de setmana seguit sense jugar perquè li toca descansar. Cal recordar que el canvi de gespa al Joan Pijuan van obligar a ajornar el duel contra l’EFB Calafell de la segona jornada.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla