Esports
Foto: CE Altafulla
29 d'octubre del 2019
L’Aleví B de l'Altafulla assoleix la primera victòria del curs davant el Vendrell (6-4)
El Pre-Benjamí també estrena el seu caseller davant la Joventut Bisbalenca mentre que el Benjamí A i l’Aleví A no fallen
L’Escola de Futbol del CE Altafulla està d’enhorabona després que alguns equips de la categoria Futbol 7 hagin sumat el primer triomf del curs aquest cap de setmana. És el cas, per exemple, de l’Aleví B, que ha superat el CE Vendrell C per 6 gols a 4.

Erik Mora i tres gols de Roger Escuerdo han situat l’equip de Raúl López amb un 4 a 0 en el marcador. Els vendrellencs han reduït la diferència fins al 4 a 3, però Escuredo i Zayd El Mouden han assegurat la victòria amb el cinquè i sisè gol que deixa al seu equip 10è amb 3 punts.

Qui també s’ha estrenat és el Pre-Benjamí, que ha superat a la Joventut Bisablenca amb els gols de Pau Valverde, dos de Leonardo Di Giovanni, Yeray Carrasco i Arnau Domínguez, i un de Víctor Luque. Un total de 10 gols que també el situa 10è amb 3 unitats.

Per contra, el Benjamí B segueix sense conèixer la victòria tot i realitzar un bon partit davant el CFB Marc Bartra. Hugo Castillo ha estat l’únic en veure porteria per fer l’1 a 2 en el 22’. Els del Baix Penedès han respost ràpidament amb el tercer, i ja en la recta final han assegurat el marcador.

D’altra banda, el Benjamí A ha golejat el CF La Riera C per 1 gol a 8 gràcies a l’encert de Roger Monzo i Jon Garcia, que han anotat una dobleta cadascun, i també al de Reda Sekhsoukh, Valentí Pérez, Sergi Riu i James Tuby en p.p.

Per la seva part, l’Aleví A segueix segon amb 9 punts després de vèncer el CE Vendrell B per 3 a 9 en un partit més difícil del que indica el marcador. Víctor Navarro ha tornat a ser el jugador més encertat de cara a la porteria local amb sis d’aquests nou gols, que com sempre premien l’esforç col·lectiu. Marc Ríos, Marc González i Marcel Asencio han estat els altres golejadors.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla