Esports
Foto: Altafulla Ràdio
31 d'octubre del 2019
El Juvenil de l’Altafulla té un “partit trampa” al Pla de Santa Maria
El Cadet i l’Infantil s’enfronten al Cubelles i el Montblanc amb l’etiqueta de favorits però sense cap confiança afegida
El cap de setmana ens torna a deixar una nova jornada per a l’Escola de Futbol del CE Altafulla, una jornada en la qual el Juvenil visita l’EF El Pla de Santa Maria (dissabte, 16.00 h), últim classificat del seu grup després de perdre els tres partits que ha disputat. L’equip altafullenc, que suma dues victòries i una derrota, pretén consolidar-se entre els millors equips de la categoria, i per això necessita guanyar.

Toni Rodríguez, entrenador del Juvenil, ha assegurat que “és un partit trampa, que pot semblar fàcil” però que no ho serà tenint en compte la igualtat que hi ha a la categoria.

Per la seva part, el Cadet rebrà el Cubelles a partir de les 14.30 h. Els del Garraf són 10ns amb 3 punts després de guanyar l’Escola de Valls, que és penúltim. Anteriorment havia caigut golejat davant dos equips punters com el Constantí (0-8) i el Morell (7-1). Per tant, és un rival propici perquè l’equip d’Arnau Garcia continuï sumant de tres en tres.

Quant a l’Infantil, haurà de matinar per jugar a les 10.00 h al camp del Montblanc. Els de Dani Garcia, que vénen de sumar un empat davant el Cunit, s’enfrontarà a un rival que ocupa el fanalet vermell del seu grup sense cap punt en el seu caseller. En els tres partits que ha disputat fins ara ha encaixat 16 gols i només n’ha marcat 2.
Toni Rodríguez, entrenador de l'equip Juvenil
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla