Esports
Foto: Ajuntament del Morell
06 de novembre del 2019
El Catllar visita el Morell aquest dimecres amb l’objectiu d’avançar a la Copa Tarragona
L’equip de Carlos Altes rebrà el Mora d’Ebre el dissabte a les 19h al Pavelló d’Altafulla en el duel de la 5a jornada de lliga
El duel de la primera eliminatòria de la Copa Tarragona entre el Morell CFS i el CFS El Catllar Atlètic, que s’havia de disputar el passat dissabte a les 18.00 h, finalment es juga aquest dimecres 6 de novembre a partir de les 21.00 h.

Els catllarencs cercaran el triomf per accedir a la segona eliminatòria, i per refer-se de la dura derrota que van patir a la pista de la JE Riba-Roja el passat dijous, en el duel ajornat de la tercera jornada de lliga. El marcador va ser de 10 a 4 a favor dels locals, un resultat que va deixar al conjunt del Baix Gaià a la 9a plaça amb 6 punts.

Després del debut a la copa d’aquest dimecres, el següent compromís del conjunt dirigit per Carlos Altes serà dissabte a les 19.00 h amb la visita del Mora d’Ebre CFS en la cinquena jornada de Primera Divisió.

L’equip de la Ribera d’Ebre es presentarà al Pavelló d’Altafulla amb la voluntat de donar continuïtat a la victòria assolida fa quinze dies precisament davant el Riba-Roja (11-3) i igualar a punts amb el Catllar.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla