Esports
Foto: CFS El Catllar Atlètic
06 de novembre del 2019
El Catllar Femení cau davant el Reus a la tanda de penals (3-2)
Les catllarenques se centren ja en la visita del Roquetes aquest dissabte al Pavelló d’Altafulla per seguir imbatudes en la lliga
Els penals han decidit la sort del Catllar Atlètic Femení a la Copa Tarragona, una sort convertida en infortuni després que el CFS Reus transformés tres llançaments, un més que les del Baix Gaià. Prèviament, ambdós conjunts havien empatat a dos en els 40 minuts reglamentaris.

Olga Quintero i Luna Polo han posar per davant al Catllar en dues ocasions, però Andrea Bermusell i Maria Petrache han igualat per part de les locals. El gol d’aquesta última, que ha suposat el 2 a 2, ha estat especialment dur perquè ha arribat en els darrers segons.

La derrota a la capital del Baix Camp és la primera que pateix l’equip de Lluis Jové en partit oficial després dels dos empats i les dues victòries, per aquest ordre, que encadena a la Primera Divisió Femenina i que l’han conduït a la 4a posició amb 8 punts.

Les catllarenques intentaran mantenir la bona dinàmica a la competició domèstica superant el CFS Roquetes aquest dissabte a les 17.15 h al Pavelló d’Altafulla. Les visitants ocupen el 8è lloc a la taula amb 4 unitats i vénen de caure davant el Futsal Lleida per la mínima.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla