Esports
Foto: Lizards de Torredembarra
07 de novembre del 2019
Els Lizards de Torredembarra debuten a la Lliga Catalana de Flag Football aquest dissabte a Granollers
Els llangardaixos grocs juguen contra els Mamuts Garrosa i els Badalona Dracs en la primera de les quatre jornades de la fase regular
Els Lizards de Torredembarra estan a punt d’escriure un dels capítols més importants de la seva curta història, un capítol que bé es podria titular com ‘El debut oficial dels llangardaixos grocs’. I és que per fi, després de dos anys treballant per nodrir l’entitat d’una estructura ferma i sòlida, els torrencs debutaran en la Lliga Catalana de Flag Football aquest dissabte a Granollers.

Lluis Pérez, president dels Lizards, ha reconegut en l’entrevista concedida a Baix Gaià Esports, que “és un moment molt important” i que l’equip afronta la cita amb moltes ganes i il·lusió. Quant al vessant competitiu, assegura que arriba preparat després del bon treball realitzat les últimes setmanes.

El debut oficial a la competició domèstica tindrà lloc a les 10.30 h en el duel inaugural contra els Mamuts Garrosa de Sant Vicenç dels Horts. Més tard, a les 12.30 h, els llangardaixos grocs disputaran el segon compromís de la primera jornada davant els Badalona Dracs. L’escenari serà la Pista d’Atletisme de la capital del Vallès Oriental.

Lluis Pérez ha assegurat que els resultats “són difícils de preveure” perquè tot i que l’equip ha agafat experiència disputant amistosos i torneigs, la competició és molt diferent. El seu objectiu per a la primera jornada és desenvolupar el seu joc i guanyar.

Tot i que els Lizards només pensen en la primera jornada, ja saben que el dissabte 23 de novembre disputaran la segona a Riudoms contra els amfitrions, els Rebels, i els Reus Imperials, a partir de les 16.00 h.
Lluis Pérez, president dels Lizards
Lluis Pérez, president dels Lizards
Lluis Pérez, president dels Lizards
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla