Esports
Foto: CER Torredembarra
07 de novembre del 2019
Cap de setmana rodó pels conjunts Aleví IV i Infantil VII base del CER Torredembarra
El Conjunt Infantil Nivell VII Base participa aquest divendres en el Campionat d’Espanya Base de Conjunts a Pamplona
El passat 1 de novembre, les gimnastes dels conjunts alevins i sèniors Nivell IV del CER Torredembarra van participar en la 3a Fase de Copa Catalana nivell IV, V i VI que va acollir el Pavelló Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

El conjunt sènior, que va realitzar la seva actuació de cinc cèrcols durant el matí, no va aconseguir pujar al podi. Tot i això, va aconseguir una meritòria 8a posició que, juntament amb les anteriors fases, li permet passar a la final de la Copa Catalana que se celebrarà al Pavelló del Nou Congost de Manresa el diumenge 24 de novembre.

D’altra banda, les gimnastes del conjunt Aleví, que participaven en l’exercici de mans lliures i en l’exercici de cinc cèrcols, van actuar durant la tarda. Tot i no quallar una de les millors actuacions del curs, van aconseguir pujar al podi en ambdós exercicis. En l’excercici de mans lliures van pujar al segon esgraó del podi, mentre que en l’exercici de cinc cèrcols van assolir la 3a plaça. Aquests resultats, juntament amb els que ja havien assolit en les fases anteriors a Torredembarra i Reus, els hi ha permès accedir a la final de la Copa Catalana.

En un altre ordre de coses, les gimnastes del conjunt Infantil del CER Torredembarra van participar en la 3a Fase de la Copa Catalana Nivell VII Base el passat diumenge 3 de novembre a Girona. L’equip, que ja havia certificat la seva classificació al Campionat d’Espanya, va pujar al primer esgraó del podi, obtenint l’accés a la Final de la Copa Catalana.

Cal remarcar que les gimnastes del conjunt Infantil participaran aquest divendres en el Campionat d’Espanya Base de Conjunts, que se celebra a Pamplona del 7 al 10 de novembre. L’actuació de les torrenques es podrà seguir en directe al canal de Youtube de LaLigaSports TV a partir de les 18.12 h.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla