12 de novembre del 2019
L’Atlètic Sant Just assalta el Municipal del Catllar i allunya els locals de la salvació (0-2)
El conjunt catllarenc continua negat de cara a gol i ja suma vuit derrotes consecutives
El CE El Catllar no surt de la dinàmica negativa que el persegueix des de la segona jornada de lliga i tornen a caure, aquest cop davant el 6è classificat, l’Atlètic Sant Just. El partit ha estat igualat, però la manca de gol dels locals ha estat el que ha decantat la balança a favor del conjunt barceloní.

Els grocs han sortit al camp sense res a perdre i han disputat una primera meitat igualada, sense gairebé ocasions, i que ha fet que s’arribés al descans amb el resultat inicial de 0 a 0. El primer gol dels visitants ha arribat vint minuts després de la represa, en una acció aïllada on Jan Antoni González ha aprofitat un rebuig per estrenar el marcador.

En els últims minuts, els catllarencs s’han bolcat a l’atac a la cerca de l’empat. El visitant Carlos Portas ha aprofitat un contraatac per establir el 0 a 2 definitiu que deixa als del Baix Gaià amb la frustració de les darreres setmanes.

Àlex González, entrenador del Catllar, ha lamentat que la història es repeteixi i que els seus es trobin en una espiral de mala sort, que per molt que tinguin ocasions de gol no aconsegueixin materialitzar-les.

Després de vuit derrotes consecutives, els catllarencs buscaran apropar-se a la salvació en el compromís del pròxim diumenge (12.00 h). Davant, però, tindran un dels equips més perillosos de la categoria, el Gavà, que tot i portar dues derrotes consecutives, es troba en tercera posició.