Esports
Foto: CE El Catllar
15 de novembre del 2019
El Catllar busca reaccionar aquest diumenge en la visita a Gavà
El conjunt del Baix Gaià té l’oportunitat de puntuar lluny de casa en un duel d’alçada contra el tercer classificat
L’Estadi Municipal la Bòbila presenciarà aquest diumenge, a les 12.00 h, un duel aparentment còmode pels locals. No obstant això, tot i ser un duel entre el 3r i el penúltim classificat, la dinàmica negativa dels últims partits és semblant tant pels grocs com pels blaugrana. D’altra banda, la necessitat assetja al Catllar que necessita puntuar per evitar perdre de vista la salvació.

Alex González, entrenador del Catllar, considera que el Gavà és un dels equips més perillosos de la categoria. Per aquest motiu els serà difícil revertir la mala ratxa que arrosseguen.

Els groc i negre estan immersos en una ratxa de 7 partits consecutius perdent, i 6 sense veure porteria, fet que ha fet saltar les alarmes. La dinàmica negativa de resultats ha portat al conjunt del Baix Gaià a estancar-se en la penúltima plaça. Tot i això, els catllarencs van gaudir de sensacions positives al darrer enfrontament a casa contra l’Atlètic Sant Just.

Per Alex González, és primordial treballar en una millora de cara a gol per tal de començar a sumar punts de nou.

El conjunt barceloní, també està travessant una mala ratxa. Només ha aconseguit un punt dels últims nou en joc. La situació a la taula, però, és molt diferent de la del Catllar. Els blaugrana marxen tercers, a dos punts del playoff. Un inici de temporada immillorable ha donat marge al Gavà, que en tres jornades ha vist com la Montañesa, primer classificat, s’ha allunyat com a líder destacat.
Àlex González, entrenador del Catllar
Àlex González, entrenador del Catllar
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla