Esports
Foto: RCTGN
15 de novembre del 2019
El Torredembarra i la Riera protagonitzen la matinal d’aquest diumenge
Els torrencs són favorits davant el San Salvador mentre que l’equip de José Antonio Ferreros visita a un Torreforta ferit d’urgència
L’11a jornada al Grup 3 de Tercera Catalana es dividirà en tres sessions. La UD Torredembarra i el CF La Riera seran protagonistes de la sessió matinal de diumenge amb les seves visites als barris de Tarragona.

Els torrencs es desplacen al nord de la capital per enfrontar-se a la UD San Salvador. Tot i venir de caure contra el Segur, són favorits davant un rival que és 14è amb 7 punts i que només ha guanyat un dels últims sis partits. Gerard Marsal, capità de la Torre, adverteix que no serà un partit gens fàcil tot i la situació del seu adversari.

Per la seva part, la Riera té un partit més exigent contra el Torreforta, un rival que a principis de temporada tenia totes les paperetes per ser un dels candidats a l’ascens, però que després de patir la primera derrota al Joan Pijuan ha traçat una línia descendent. Des de llavors ha sumat quatre derrotes, un empat i una única victòria –davant l’Alcover.

Tot plegat fa que arribi al duel com el 10è classificat amb 13 punts, a 8 de la promoció d’ascens. L’equip del Baix Gaià, que ve de caure davant el Vendrell en l’estrena de José Antonio Ferreros, pretén aprofitar la situació del seu rival per sumar la segona victòria del curs i abandonar la cua del grup. El tècnic es mostra optimista pel treball i l’actitud dels seus futbolistes.

Si la Riera aconsegueix frenar a Oriol Labella (14 gols), tindrà bona part de la feina feta per sumar els 3 punts al barri de Ponent.
Gerard Marsal, jugador del Torredembarra
José Antonio Ferreros, entrenador de la Riera
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla