18 de novembre del 2019
El Torredembarra remunta al San Salvador i segueix sumant fora de casa (1-2)
La Riera cau davant el poder ofensiu del Torreforta i seguirà una setmana més a la cua de la classificació
L’11a jornada a Tercera Catalana ens ha deixat la segona victòria seguida de la UD Torredembarra lluny del Baix Gaià, compensant la derrota de la passada jornada davant el Segur de Calafell. Els torrencs s’han imposat al San Salvador en un partit en el qual han hagut de capgirar el gol inicial de Pablo Sosa en el minut 7.

Guillermo Montserrat ha demostrat la bona relació que manté amb el gol aquesta temporada fent l’empat en el minut 15. L’exdavanter de l’Altafulla suma ja 7 gols en onze partits. Tot just després del descans, Fernando Gázquez ha culminat la remuntada amb l’1 a 2 que situa al seu equip 11è classificat amb 16 punts.

Guillermo Montserrat, jugador de la Torre, ha destacat la dificultat de guanyar al camp del San Salvador, tot i que l’equip s’està mostrant més efectiu a domicili que no a casa, on el pròxim diumenge rebrà a l’Atlètic Valls (16.30 h).

Per la seva part, la Riera no ha aconseguit cap sorpresa al feu del Torreforta i ha caigut golejat per 4 gols a 1. Tot i que Jonathan Betancur ha igualat la diana inicial d’Oriol Labella (9’) en el minut 12, els torrefortins s’han imposat gràcies al seu poder ofensiu. Samba Dabo i Labella han inclinat la balança amb el segon i el tercer gol en el 39’ i el 51’, respectivament.

Els rierencs s’han quedat amb deu jugadors per l’expulsió de l’exjugador de l’Altafulla i flamant fitxatge, Jordi Velardiez, en el minut 79. Poc després, el local Mourad Khattouti també ha estat expulsat per doble amonestació.

Ja en el temps afegit, Miguel Reche ha completat la golejada amb el quart gol. L’equip de José Antonio Ferreros seguirà una setmana més a la cua de la classificació, fet que intentarà el pròxim diumenge contra la UE Segur (12.15 h).