02 de desembre del 2019
L’Altafulla s’imposa al Morell i es converteix en el nou líder (2-1)
L’afició, encapçalada pel córner groc-i-negre, ha ajudat l’equip en un dia especial per la presentació de totes les categories del club
El CE Altafulla ha posat la cirereta al pastís a la presentació oficial de la temporada 2019-20 amb la victòria del primer equip masculí davant el CD Morell per 2 a 1. Una victòria que, juntament amb l’empat entre l’Atlètic Valls i el CE Vendrell (1-1) li permet assaltar el lideratge del Grup 3 de Tercera Catalana amb 30 punts.

Genís Cañas, capità de l’Altafulla, ha reconegut que el partit ha seguit el guió que s’esperava davant un rival “molt treballat i que encaixa pocs gols”. Tanmateix, ha assegurat que l’equip ha merescut guanyar pel nombre d’ocasions que ha generat.

Els groc-i-negre han inaugurat el marcador en el 33’ en una jugada espectacular d’Albert Val per la banda dreta. L’extrem ha guanyat la línia de fons, ha entrat dins de l’àrea i ha passat la pilota enrere perquè Manu Cobacho només l’hagués de rematar al fons de la xarxa.
El Morell ha igualat quan només s’havien jugat cinc minuts de la primera part. Daniel Montiel ha aprofitat el refús d’un centre, on Javier Queralt no ha pogut bloquejar la pilota, per restaurar les taules. El porter altafullenc, però, ha estat clau perquè l’equip hagi assolit la victòria amb dues aturades amb el peu.

Carles Palau, que ha fet el seu debut amb la samarreta groc-i-negre, ha estat l’altre heroi del partit al marcar el 2 a 1 a la sortida d’un córner executat per Genís Cañas. El gol s’ha produït en el 74’, i l’equip de Raúl Tudela ha estat capaç de defensar el seu avantatge fins al xiulet final per segellar la cinquena victòria seguida.

Cal destacar el gran ambient que s’ha viscut a l’Estadi Municipal Joan Pijuan la graderia plena i el córner groc-i-negre, amb una quarantena de joves, animant els 95 minuts sense descans. Genís Cañas ha agraït el suport de l’afició en un dia especial per la presentació de totes les categories del club.

L’Altafulla mantindrà el lideratge els pròxims catorze dies, fins que es disputi la 14a jornada de lliga. Els groc-i-negre reprendran la competició amb el gran derbi del Baix Gaià contra el Torredembarra, que es disputarà el diumenge 14, a les 16.30 h, al feu del conjunt torrenc.