02 de desembre del 2019
El Catllar no confirma la seva millora i cau al camp del Tàrrega (3-1)
Els del Baix Gaià veuen allunyar-se la salvació i s’enfonsen a la penúltima plaça
El CE El Catllar torna a deixar passar una oportunitat d’or per presentar la seva candidatura a la salvació després de caure al camp de la UE Tàrrega (3-1) aquest diumenge a la tarda. Els d’Àlex González sumen cinc jornades sense puntuar fora de casa. La victòria del cuer, el Sant Ildefons, deixa al Catllar penúltim amb només un punt d’avantatge respecte la darrera posició. Amb aquesta derrota, el Catllar està a set punts de la 13a posició, que és la que marca la salvació.

Sergi Castelló al minut 32’ ha avançat al Tàrrega amb un xut creuat, aprofitant una pilota morta dins l’àrea del Catllar. Set minuts més tard, Jonathan Fernández, amb una jugada en solitari, ha enviat un tir a l’escaire de la porteria que defensava Josep Campanera. D’aquesta manera, ha establert el 2 a 0 amb el qual s’ha arribat al descans.

El Catllar ha descomptat en la segona part amb un penal transformat per Jordi Prades en el 79’. Quan semblava que podia lluitar pels punts, Omar Sabouni ha enterrat les seves opcions amb 3 a 1.
La derrota deixa al Catllar penúltim, a set punts de la 13a posició que marca la permanència. El tècnic, Àlex González, ha reconegut que “hem marxat molt fotuts perquè era una oportunitat per apropar-se a la salvació”. Els errors individuals han tornat a passar-los factura.

Cada vegada li queden menys bales a la recambra al conjunt catllarenc. El pròxim compromís a casa davant l’Alcarràs, que tindrà lloc el diumenge 15 de desembre a les 12.00 h, serà una nova oportunitat perquè els d’Àlex González tornin a veure’s amb opcions de revertir la situació.