Esports
Foto: CEVOL Torredembarra
03 de desembre del 2019
El CEVOL Torredembarra passa per sobre de l’Olot (3-0)
Els torrencs mantenen la diferència de cinc punts amb el San Roque Batán abans de visitar el Roquetes el pròxim dissabte a les 18.30 h
El CEVOL Torredembarra – CV Olot de la 9a jornada del Grup B de la Primera Divisió Masculina es preveia més igualat del que ha acabat sent. I és que tot i enfrontar-se el segon i el cinquè classificat, els del Baix Gaià han tornat a demostrar perquè són uns dels aspirants a l’ascens amb una contundent victòria per 3 a 0.

L’equip de Christian Vives ha superat en totes les facetes al seu rival com bé reflecteix el 25 a 16 del primer quart, el 25 a 13 del segon, i el 25 a 12 del tercer. Tres marcadors que costa de digerir tenint en compte la situació classificatòria dels de la capital de la Garrotxa.

Iñaki Bescós, jugador del Torredembarra, ha reconegut que esperaven un Olot més combatent, tot i que l’absència d’un dels seus jugadors més importants ha pogut condicionar a la resta de l’equip.

El CEVOL continua segon amb 22 punts, cinc menys que el San Roque Batán, que també s’ha imposat al Sant Martí per 3 a 0. Per darrere, el CN Sabadell el segueix de ben a prop amb 21 punts.

En la pròxima jornada, els torrencs visiten el CV Roquetes, que és 10è i avant-penúltim amb 8 punts. Per tant, a priori tenen un compromís propici per seguir sumant de tres en tres a l’espera d’una relliscada del San Roque i el Sabadell. Tot i això, Bescós ha assegurat que l’equip no es pot relaxar ni el més mínim.

El partit entre el CV Roquetes i el CEVOL Torredembarra es disputarà el pròxim dissabte 7 de desembre a les 18.30 h.
Iñaki Bescós, jugador del CEVOL
Iñaki Bescós, jugador del CEVOL
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla