Esports
Foto: CFP Torredembarra
05 de desembre del 2019
El CFP Torredembarra treballa per a un projecte de present i futur
L’objectiu és trobar els recursos econòmics necessaris per competir en els torneigs nacionals i internacionals a partir del 2020
El nom del CFP Torredembarra torna a sorgir amb molta força. El campus d’estiu i la seva participació en el Campionat de Catalunya, del qual és el vigent campió, han estat les activitats que ha realitzat en els últims anys després d’abandonar les competicions nacionals, unes instàncies a les quals pretén tornar el 2020.

El projecte que està preparant per competir a la Lliga Nacional de Futbol Platja i altres torneigs internacionals està “en un 80% i un 90%”, com ha reconegut el coordinador del CFP Torredembarra, Jeroni Rañé, en l’entrevista concedida a Baix Gaià Esports. El cost econòmic és el punt que centra els esforços dels responsables en les últimes setmanes i en els pròxims dies.

Les raons que han motivat aquesta decisió són dues. La primera és perquè “ens ve de gust tornar a jugar a Torredebarra i demostrar que som un club potent en el món del futbol platja”, ha explicat Jeroni Rañé. La segona, perquè jugadors com Llorenç Gómez, Eduard Suárez, Adrián Frutos i Eliott Mounoud podran estar més temps a casa sense la necessitat de fer tants viatges arreu del món per poder competir.

Això, però, no vol dir que aquests futbolistes deixin de militar en equips d’altres lligues europees com la italiana o la russa, inclús en altres continents com Amèrica del Sud. El pes de l’equip el portaran els jugadors que van proclamar-se campions de Catalunya el passat juliol i els que vagin sortint de la pedrera. D’aquesta manera podran créixer en paral·lel amb el CFP Torredembarra.

Si el projecte es fa realitat, el CFP Torredembarra tornarà a competir a la Lliga Nacional i la Copa d’Espanya. I si “hi ha un pressupost òptim i disponibilitat dels futbolistes”, també optarà a participar en torneigs internacionals com la Nazaré Cup, on podria aconseguir un bitllet per a la Winners Cup, i el Mundialet de Clubs del 2021.
Jeroni Rañé, coordinador del CFP Torredembarra
Jeroni Rañé, coordinador del CFP Torredembarra
Jeroni Rañé, coordinador del CFP Torredembarra
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades