16 de desembre del 2019
Àlex Hurtado salva un punt per al Roda de Barà davant el Camarles (3-3)
Els rodencs segueixen sense guanyar davant la seva afició tot i avançar-se dues vegades en el marcador
L’Atlètic Roda de Barà segueix sense trencar el malefici que el persegueix aquesta temporada quan juga a casa, on no ha guanyat cap dels set partits que ha disputat. El duel contra el CF Camarles d’aquest dissabte no ha estat una excepció, tot i que com a mínim ha pogut sumar un punt gràcies al gol d’Àlex Hurtado en el temps afegit.

Els rodencs s’han posat dues vegades per davant en el marcador. La primera amb el gol de Miguel Ángel Contreras en el 39’, i la segona amb el penal transformat per Iker Latre en el 59’, tres minuts després que el conjunt visitant hagués fet l’1 a 1.

Els de la Terra Alta, però, han capgirat el marcador amb deu minuts amb els gols de Sergi José Moya i Roger Benaiges en el 65’ i 74’, respectivament. Finalment, Àlex Hurtado ha evitat la setena derrota del curs i ha permès al Roda encadenar el tercer partit sense perdre amb un balanç de dos empats i una victòria.

L’equip de Dani Sereno segueix 12è amb 16 punts, sis per sobre del descens que marca el Montblanc després de la seva derrota contra la Cultural Bonavista. Els rodencs clouran el 2019 amb la seva visita al Gandesa, segon classificat, el pròxim diumenge a les 17.30 h.