Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
23 de desembre del 2019
Els Atletes d’Altafulla celebren el tricampionat en el comiat de la Lliga Trail TGN Nord a Colldejou
Núria Pagès i Sara Garcia han obtingut les millors marques dels cinc corredors que han participat en l’última prova de la competició
Els Atletes d’Altafulla han posat punt final a la Lliga Trail TGN Nord 2019 aquest diumenge al matí en la Cursa Trail de Colldejou. L’entitat ha participat amb cinc atletes en l’última prova de la 3a edició d’una competició que ja s’ha consolidat com una de les més importants del Camp de Tarragona i el Baix Penedès.

Miquel Sánchez, responsable de la secció Trail, ha reconegut que la cursa “ha estat un tràmit” perquè ja tenien el títol assegurat, i al mateix temps ha destacat el gran ambient que ha marcat la jornada.

Núria Pagès i Sara Garcia, les dues fèmines que han participat, han obtingut els millors resultats. La primera ha fet 64a i 4a Veterana en 1 hora, 24 minuts i 40 segons, i la segona ha fet 83a i 3a Màster en 1 hora, 34 minuts i 37 segons.

Jordi Sedó ha fet el mateix temps que Sara Garcia per acabar 84è i 21è Veterà amb un temps de 01:34:47. Jesús Archidona i Miquel Sánchez també han entrat de la mà, fent 114è i 115è, respectivament.

D’aquesta manera, els Atletes d’Altafulla han clos la Lliga Trail TGN Nord 2019, que serà recordada com la del tricampionat després d’haver repetit el títol de la classificació per equips que havien assolit en el 2017 i 2018.
Miquel Sánchez, responsable secció Trail
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla