Esports
Foto: Altafulla Ràdio
02 de gener del 2020
El 1r Bany de l’Any aplega mig miler de persones a la platja d’Altafulla
De tots els assistents, només un centenar s’han atrevit a entrar a l’aigua, que es trobava a 16ºC, tres per sota de la temperatura ambient
Altafulla ha donat la benvinguda al 2020 amb el tradicional 1r Bany de l’Any. La iniciativa, organitzada pels Atletes d’Altafulla amb el suport de l’Ajuntament, ha celebrat dotze anys aquest dimecres 1 de gener en una convocatòria que ha aplegat mig miler de persones a la platja del municipi, davant del Pont de Mar.

De tots els assistents, però, només un centenar s’han atrevit a entrar a l’aigua, que es trobava a 16ºC, tres per sota de la temperatura ambient; la resta s’han hagut de conformar amb viure-ho des de la sorra. Un bon got de xocolata desfeta i caldo ben calent han servit per recuperar la temperatura corporal.

Elena Rodríguez és membre dels Atletes d’Altafulla i una de les impulsores d’una iniciativa que va néixer entre quatre amics i que compta cada vegada amb més participants i més diversos. S’ha mostrat satisfeta de començar de nou l’any “amb intensitat”.

Per la resta de valents i valentes que s’atreveixen a entrar a l’aigua cada 1 de gener, també és una molt bona manera de donar la benvinguda al nou any.

La proposta s’ha convertit en tota una tradició al municipi que serveix per retrobar-se amb els amics i felicitar l’any nou amb una remullada.
Elena Rodríguez, membre dels Atletes d'Altafulla
Carro veus participants
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla