Esports
Foto: CE Altafulla
08 de gener del 2020
El femení de l’Altafulla torna a la feina després de les festes
Les groc-i-negre comencen el 2020 amb tres partits en una setmana, el primer i el segon davant el Cambrils Unió i l’Atlètic Valls
Una vegada han passat les festes de Nadal, la vida continua. Les competicions esportives també, i les del futbol femení no són una excepció. Les abelles reprenen els entrenaments aquest dimecres amb la primera de les dues sessions que realitzaran aquesta setmana per preparar el partit contra el Cambrils Unió, que es disputarà aquest dissabte a les 17.00 h al Joan Pijuan.

Les groc-i-negre van arribar a l’aturada després de sumar un punt contra la Selva del Camp, un punt amb regust agredolç perquè les del Baix Camp van fer l’1 a 1 en l’últim minut. Tot i això, van ratificar la millora que havien mostrat en els partits anteriors, i tenen ben clar que el camí a seguir és aquest. Així ho ha assegurat el tècnic Marc Pérez en declaracions a aquesta casa.

Després de jugar contra el Cambrils Unió, les altafullenques visitaran l’Atlètic Valls el dijous 16 de gener a partir de les 20.30 h. El duel s’havia de disputar el passat 22 de desembre, però ambdós equips van acordar ajornar-lo per la manca d’efectius del conjunt vallenc.

Per tant, l’exigència serà màxima en el primer i el segon compromís de 2020. En el tercer, l’Altafulla visitarà a l’Astorga, que està situat a l’equador de la classificació, mentre que en les tres últimes jornades de la primera volta s’enfrontaran a rivals directes com el Falset, l’Alcover i el Mont-roig.
Marc Pérez, entrenador de l'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla