13 de gener del 2020
El Catllar perd una gran oportunitat davant el Vilanova (2-4)
L’equip d’Àlex González desaprofita un penal en el 80’ i acaba cedint una dura derrota després de fer mèrits per aconseguir un bon resultat
El CE El Catllar ha posat punt final a la bona ratxa de resultats que estava traçant a casa en les últimes setmanes amb una “derrota dura” contra el Vilanova i la Geltrú (2-4), com així ha reconegut el tècnic Àlex González. Els catllarencs han desaprofitat una pena màxima quan només quedaven deu minuts, i els del Garraf ho han aprofitat per endur-se els tres punts del Baix Gaià.

El Catllar ha inaugurat el marcador en el 24’ per mitjà de Jordi Prades, màxim golejador de l’equip amb 7 dianes. Malauradament, els visitants només han tardat un minut a contestar gràcies a Carlos Contreras. El dorsal ‘11’ ha estat l’autor de l’1 a 2 en el 38’, el resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

En el segon temps, el Catllar ha estat capaç de restablir l’empat amb el gol de Raúl González en el 60’. En la recta final, i després que l’equip local hagi errat el penal que l’hagués posat per davant, el Vilanova ha decantat la balança amb els gols d’Oriol Codina en el 87’ i Adrià Alonso en el temps afegit.

El conjunt groc segueix penúltim amb 11 punts, i manté la distància de set unitats amb la permanència, que marca el Viladecans després de caure en el duel directe contra el Vistalegre. El pròxim diumenge (12.15 h) disputa una autèntica final contra el Can Vidalet, que és 15è amb 13 punts, en l’última jornada de la primera volta.