Esports
Foto: Ajuntament d'Altafulla
13 de gener del 2020
Altafulla serà seu del circuït popular de triatló Just Tri 2020
La prova se celebrarà l’11 d’octubre al municipi i esdevindrà la darrera del calendari després de passar per Castelldefels, Cambrils, Tarragona i l’Hospitalet de l’Infant
La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Àlex Cañas, i l’organització de Just Tri by Freshwave han confirmat que Altafulla serà seu del circuit popular de triatló Just Tri 2020, que es desenvolupa a les comarques de Tarragona. El regidor responsable de l’àrea, ha explicat als micròfons d’aquesta que tenia el desig de “cobrir aquesta sensibilitat perquè és un esport que agrada”.

La prova tindrà lloc l’11 d’octubre, fora de la temporada d’estiu i on el volum de gent és més baix al municipi, i esdevindrà la darrera del calendari del circuit després de passar per Castelldefels, el 10 de maig; Cambrils, el 17 de maig, Tarragona, el 14 de juny; i l’Hospitalet de l’Infant, el 6 de setembre.

Aquest és un circuit adreçat especialment a esportistes i aficionats al triatló, amb un caràcter marcadament popular que va néixer l’any passat de la mà de Running Solutions, organitzador de proves tan destacades com el Challenge Salou. El regidor d’Esport, Àlex Cañas, ha destacat que “qualsevol persona podrà realitzar la prova sense haver de participar en altres circuits”.

En la seva primera edició de 2019 es van disputar tres distàncies com ara la super sprint, sprint i olímpica, i també un aquatló. Quant a Altafulla, s’ha d’acabar de concretar quines distàncies es duran a terme.
Àlex Cañas, regidor d'Esport
Àlex Cañas, regidor d'Esport
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla