14 de gener del 2020
El Juvenil de l’Altafulla cau contra el Roda de Barà i s’allunyà de la zona alta (2-0)
L’Infantil també perd el derbi contra el conjunt rodenc mentre que el Cadet s’imposa al Vendrell i ja és 5è
Les categories de Futbol 11 de l’Escola de Futbol del CE Altafulla també han reprès la competició aquest cap de setmana, i ho han fet amb el balanç d’una victòria, la del Cadet, i dues derrotes, la del Juvenil i l’Infantil. Els dos últims han caigut davant el Roda de Barà en un nou derbi del Baix Gaià.

Els juvenils han encaixat dos gols molt matiners d’Oriol Citores (9’) i Cristian Rodríguez (11’), que han decidit el partit. El rodenc Biel Putzfeld ha estat expulsat en el 44’, però els groc-i-negre no han pogut aprofitar la superioritat numèrica de la segona part per capgirar la situació. Ja en el temps afegit, també s’han quedat amb deu jugadors per l’expulsió d’Ángel Lendines per doble amonestació.

La derrota els deixa 6ns amb 20 punts, a vuit de la segona plaça i a nou de la primera. El tècnic, Mohamed Amhadar, ha destacat totes les ocasions errades pels seus jugadors, especialment un penal en l’inici del segon temps. Tot i això, l’actitud que han mostrat és un signe molt positiu per al futur.

Pel que fa a l’Infantil, ha perdut per 5 a 1 davant un Roda que ja guanyava per 3 a 0 en el minut 28 amb la dobleta de Derek Cano i el gol de Jean Lamarche. Gael González ha descomptat abans del descans amb el 3 a 1, però Cano ha tornat a colpejar en el primer minut de la segona part. Samuel Millan ha clos el marcador en el 54’. L’equip de Dani García segueix 7è amb 17 punts.

I el que sí que ha assaborit el triomf ha estat el Cadet, que s’ha desfet del Vendrell amb una actuació molt eficient en la segona part. Iván Figuerola ha obert la llauna en el 49’, i Ayoub El Allaoui i Hugo Fanjul han assegurat el triomf amb els seus gols en el 67’ i 73’, respectivament.
Lluc López, tercer capità de l’Altafulla, ha destacat que a l’equip li ha costat anotar el primer gol “perquè no estaven concentrats en la primera part”. El triomf, diu, era important per seguir escalant posicions a la taula.

L’equip d’Arnau Diaz i Jordi López ascendeix a la 5a plaça amb 19 punts, i se situa a un del Roda de Barà, que compta amb un partit més.