Esports
Foto: Altafulla Bloc
16 de gener del 2020
Els Atletes d’Altafulla recolliran el guardó de campions de la Lliga Trail TGN Nord en la gala d’aquest divendres a Roda de Berà
Marc Llebaria i Núria Pagès han estat els atletes més destacats de l’entitat assolint el 4t i 5è lloc en la classificació masculina i femenina
Els Atletes d’Altafulla seran uns dels grans protagonistes de l’entrega de premis de la tercera edició de la Lliga Trail TGN Nord, que tindrà lloc aquest divendres, a les 20.00 h, al Casino Municipal de Roda de Berà. L’entitat rebrà el guardó que l’acredita com a campió de la classificació per equips, una distinció que ja havia rebut en la primera i la segona edició.

Els altafullencs han assolit el tricampionat gràcies als 31.376 punts que han aconseguit en les disset proves que han format part del circuit 2019, des de Bràfim fins a Colldejou, passant per diversos punts del Baix Gaià com la Pobla de Montornès, Roda de Berà, Creixell, Altafulla i la Riera de Gaià.

El corredor més destacat de l’entitat, Marc Llebaria, ha reconegut que és un premi molt merescut per la implicació de tots els atletes que han participat.

Els Atletes del Baix Gaià han pujat al segon esgraó del podi amb un total de 27.399 punts, fet que ratifica la bona salut de la qual gaudeix l’atletisme al nostre territori. El CE Alliberadrenalina de Tarragona ha completat el podi amb 24.888 punts.

Quant a la classificació masculina, Enric Caballé (Trail Roquetes) ha estat el campió absolut, seguit per Enric Garcia (Bravo Trail – Mútuacat) i David de la Coba (Butirruners). Marc Llebaria, dels Atletes d’Altafulla, ha realitzat una gran competició fent 4t. En declaracions a Altafulla Ràdio, s’ha mostrat molt content tot i que “ha estat una temporada d’alts i baixos”, i ha deixat ben clar que el més important és gaudir de la competició i els companys.

Pel que fa ales fèmines, Laura Teruzzi (Runners Sant Andrià) s’ha proclamat campiona, mentre que Montse Vega (Butirruners) i Maria Dolor Mata (Us Estimem Núries) han quedat segona i tercera, respectivament. Núria Pagès, dels Atletes d’Altafulla ha aconseguit una meritòria 5a posició, per davant de la corredora dels Atletes del Baix Gaià, Sandra Gimeno, que ha fet 6a.

L’organització de la Lliga Trail TGN Nord també entregarà un guardó a la primera, la segona i la tercera classificada de les categories Sub-23, Sènior, Veterà, Màster i Màster Plus. També hi haurà sorpreses i regals en forma de dorsals per a la quarta edició de la lliga, que molt probablement començarà entre el mes de març i el mes d’abril.
Marc Llaberia, corredor dels Atletes d'Altafulla
Marc Llaberia, corredor Atletes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla