21 de gener del 2020
El Benjamí A de l’Altafulla s’imposa al Pla de Santa Maria en un partit molt igualat (3-4)
L’Aleví B s’ha cau contra la Joventut Bisbalenca en un altre gran partit jugat per ambdós equips (5-6)
El cap de setmana ens ha deixat un bon grapat de partits protagonitzats pels equips de l’Escola de Futbol Base del CE Altafulla. El Benjamí A ha estat un dels que ha celebrat el triomf imposant-se al Pla de Santa Maria per 3 a 4. L’equip de José Martín ha neutralitzat els dos avantatges del conjunt local gràcies a Valentí Pérez de Tudela i Sergi Riu. Roger Solà i el mateix Pérez de Tudela culminarien la remuntada entre el 32’ i el 35’.

La victòria li permet mantenir la segona posició, tot i que segueix a quatre punts del líder, el Roda de Barà. Precisament, els seus companys del Benjamí B han caigut davant el conjunt rodenc, segon del seu grup, per 0 a 8. Un resultat que els deixa 12ns amb 4 unitats.

Pel que fa als alevins, l’Aleví A ha perdut al camp de la Joventut Bisbalenca per 4 a 2. Víctor Navarro ha donat esperances a l’equip fent el 3 a 1, però el Julen Borge ha enterrat les seves opcions amb el quart dels locals abans que l’altafullenc Marc González ha completat el marcador. Els de Pedro Navarro i Francesc Julià cauen a la 3a plaça amb 30 punts.

Qui també ha caigut contra la Bisbalenca ha estat l’Aleví B, tot i que ho ha fet a casa i per un marcador de 5 a 6. La tripleta de Roger Escuredo i els gols d’Emili Roda i Erik Mora han estat insuficients per sumar un resultat positiu i abandonar la 12a posició (9 punts).

L’Aleví Femení també ha competit aquest cap de setmana, i ha perdut al camp del Tecnifutbol Tarragona. Les jugadores de Marc Pérez han arribat al descans amb un avantatge d’1 a 3 amb la dobleta de Sara i el gol de Claudia Pino, però les locals han remuntat en la segona part.

Quant al Pre-benjamí A, ha perdut davant el Marc Bartra per 0 a 6 i segueix 14è amb 6 punts, mentre que el Pre-Benjamí B ha fet el mateix contra l’Escola de Valls per 3 a 5.