27 de gener del 2020
La Riera guanya a l’Alcover i celebra la victòria dotze jornades després
La Torre protagonitza un gran partit amb el Llorenç però marxa sense cap punt del Ramon Sicart
El CF La Riera per fi ha aconseguit la segona victòria de la temporada en assaltar el Municipal Kiko Casilla d’Alcover per 1 a 2, un resultat que li permet trencat amb les dotze jornades que acumulava sense guanyar i que l’han conduït al fanalet vermell del Grup 3 de Tercera Catalana.

Francisco Roman ha estat l’heroi dels del Baix Gaià anotant el gol del triomf en el temps afegit després que els dos equips haguessin arribat al tram final amb deu jugadors cadascun. L’arbocenc Mohamed El Far ha estat expulsat per part de la Riera en el 53’, mentre que el local Xavier Miret ha vist la segona targeta groga en el 77’. Prèviament, abans del descans, Josep Oriol Menor havia igualat la diana inicial del rierenc Iván Descàrrega en el 24’.

José Luis Ferreros, entrenador de la Riera, ha destacat als micròfons d’aquesta el “bon partit” que han fet els seus jugadors, monopolitzant el domini de la pilota, en un partit que considera “de la nostra lliga”.

La Riera arriba a la xifra dels 9 punts, que són precisament els que el separen de la permanència que marca el San Salvador. El penúltim, l’Atlètic Campclar, ja està a només dos punts. El pròxim compromís davant la Bisbalenca, un rival que va a la deriva, serà clau per creure en la salvació.

Per la seva part, la UD Torredembarra ha caigut al camp del Llorenç en un autèntic partidàs en el qual s’han vist fins a vuit gols. Pau Bertran ha inaugurat el marcador ben aviat, en el minut 3, però el torrenc Xavier Fernández ha respost en el 22’.

El local Carlos Martínez ha estat un dels responsables de la derrota dels del Baix Gaià amb els dos gols que ha marcat al final de la primera part i a l’inici de la segona. Arturo Morales ha descomptat per a la Torre en el 62’, mentre que Sergi Fernández ha tornat a doblar l’avantatge del Llorenç deu minuts després. Tot seguit, s’ha repetit el mateix patró amb les dianes de Denis Javier Eugenio i Zaka Meftah, que han establert el 5 a 3 definitiu.

La Torre ha perdut la possibilitat d’apropar-se a tres unitats de la 6a posició i cau a la 10a amb 23 punts. El pròxim diumenge rebrà a un rival directe com el Constantí, al qual avantatja en un punt.